Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

1ο Santa Claus Run στα Σέρρας 15 Δεκεμβρίου 2019

Τρέχουμε 2,5χλμ μοιράζοντας αγάπη και χαμόγελα

 

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έρχεται στα ΣΕΡΡΑΣ τρέχοντας……….. 

 

 

 

 

Οι Δρομείς Υγείας του Πανσερραϊκού σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων διοργανώνουν στις 15 Δεκεμβρίου το 1ο Santa Claus Run….

Γινόμαστε όλοι Αγιοβασίληδες για μια ημέρα με τα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια που θα σας προσφέρουμε δωρεάν,

Ξεχυνόμαστε στο κέντρο της πόλης σε μια απόσταση περίπου 2,5χλμ μοιράζοντας αγάπη και χαμόγελα αισιοδοξίας και στον τερματισμό θα σας περιμένει ένα μετάλλιο ενθύμιο με την φιγούρα του Αϊ Βασίλη!!!!!!!
Η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα,θα μαζέψουμε χρήματα για τον σύλλογο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ που τόσο τα έχει ανάγκη.
Σκοπός της εκδήλωσης μας είναι να δώσουμε ένα χαρμόσυνο και χαρούμενο τόνο τις μέρες των Χριστουγέννων στην πόλης μας.
Σας λοιπόν προσκαλούμε όλους στην Πλατεία Κρονίου και στο 1ο Santa Claous Run για μια ημέρα γεμάτη αγάπη,χαμόγελο και τρέξιμο με ρυθμούς ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ στο κέντρο της πόλης!!!!!


Υγ. Στον τερματισμό θα μας περιμένουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα,ζεστό τσάι και για τους μεγάλους Glühwein…….αλλά αυτά με χριστουγεννιάτικα ακούσματα!!

ΤΜΗΜΑ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ
Υ.Γ.: Τι είναι το Σάντα Ραν;
Πρόκειται για μια γιορτινή διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Μια πορεία περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων, όπου οι συμμετέχοντες φορούν στολές Άγιου Βασίλη. Όλη η πόλη είναι παρούσα, από τα καταστήματα της διαδρομής που προσφέρουν κεράσματα στους συμμετέχοντες, μέχρι τους Σερραίους dj που γεμίζουν με πολλή μουσική τους δρόμους της πόλης. Στο Santa Run είμαστε όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου