Let's Do It Greece, στα Σέρρας

Αγαπημένη μας Οικογένεια,

Η εκστρατεία μας για το 2018 ξεκινάει με υπέροχα νέα! Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο, ανανεωμένο μας λογότυπο και το ανανεωμένο μας site! 


Η φράση “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις”, το κεντρικό μας σύνθημα που τόσο πολύ έχετε αγαπήσει, αποτελεί πλέον μέρος του λογοτύπου μας, θυμίζοντάς μας τη δύναμη που έχουμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας. 

Όπως πάντα, μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο στο επικοινωνιακό σας υλικό και για την προώθηση της δράσης σας, σε όποια μορφή θέλετε. Θα το βρείτε εδώ, σε διάφορες μορφές, μαζί με αναλυτικές οδηγίες για την ορθή χρήση του σήματος (branding guidelines).

Και, επειδή στην Οικογένειά μας αξίζει το καλύτερο, σας έχουμε ένα ακόμα νέο: Το φρέσκο, ανανεωμένο μας site είναι εδώ, με περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες, βίντεο, και πολλές ακόμα εκπλήξεις καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Θα το ανανεώνουμε συνεχώς με πλούσιο υποστηρικτικό υλικό για την καλύτερη οργάνωση των δράσεών σας.

Μπορείτε να το απολαύσετε στο www.letsdoitgreece.org.

Σύντομα ξεκινάμε και τις πρώτες μας συντονιστικές συναντήσεις. Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα όμορφα νέα μας. Ετοιμαστείτε για μία ακόμα χρονιά γεμάτη χαρά, αγάπη και εθελοντισμό σε όλη την Ελλάδα!

Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών
του Let's Do It Greece​​

Σχόλια