Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Επτάμηνο σεμινάριο δραματικής τέχνης


Επτάμηνο σεμινάριο δραματικής τέχνης
Ο Πολιτιστικός Σύλλογός Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΑΚΟΥΕΟΡΑ στα πλαίσια της καλλιτεχνικής και ιδιαίτερα της θεατρικής εκπαίδευσης, διοργανώνει στον πολιτιστικό χώρο της ΚΕΔΗΣ (Εθνικής αντίστασης 34) μεγάλο επτάμηνο σεμινάριο ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Έναρξη τον Νοέμβριο 2015 μέχρι και τον Μάιο του 2016.

Βασικοί μας συνεργάτες στη διαδρομή αυτή θα είναι αξιόλογα στελέχη του πολιτισμού και της τέχνης, από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς, θα παραδίδουν μαθήματα σεμιναρίων θεάτρου, όπως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ, ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα κοινοποιείται και θα προαναγγέλλεται εγκαίρως για  κάθε μήνα. 



Οι συναντήσεις, θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή ώρα 20,00 με 22,00 και Δευτέρα από ώρα 19.00 μέχρι 21.00 (16 ώρες το μήνα) με λήξη των εργασιών τον μήνα Μάιο του 2016.



Ενδιαφερόμενοι μπορεί να είναι απόφοιτοι Λυκείου, φοιτητές, αλλά και άλλοι πολίτες που θα επιθυμούσαν επιπλέον εξειδικευμένη γνώση στο αντικείμενο της θεατρικής τέχνης.



Είναι αυτονόητο πως στο τέλος θα απονεμηθούν και οι σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.



Επιπλέον, μετά τον Μάιο, όσοι νομίζουν πως στόχος τους θα μπορούσε να ήταν, η είσοδός τους σε Δραματική σχολή, τότε προβλέπονται και ιδιαίτερα μαθήματα βοήθειας σε αυτούς, κατά τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ, ΙΟΥΛΙΟ και ΑΥΓΟΥΣΤΟ για τις εισαγωγικές τον Σεπτέμβριο του 2016.











Το κόστος της συνδρομής προς το φορέα μας, για συμμετοχή στα μαθήματα των σεμιναρίων είναι ΜΟΝΟ 30 €. το μήνα.

Η συμβολική αυτή τιμή θα καλύπτει αυστηρά τις επισκέψεις των εισηγητών σαν οδοιπορικά μετακίνησης, τα έξοδα υλικών του σεμιναρίου και έξοδα λειτουργίας του χώρου. 



Επίσης παρέχεται η δυνατότητα, σε όσους δεν επιθυμούν να εγγραφούν στο σεμινάριο, να μπορούν να παρακολουθούν κάθε συνεδρία του, με αντίτιμο εισόδου 5 €.



Οι υπηρεσίες προετοιμασίας, εισόδου σε δραματική σχολή, αποτελούν ξεχωριστό ατομικό διακανονισμό, που θα εξαρτώνται από τις καλλιτεχνικές δυνατότητες του ενδιαφερόμενου και θα καθορίζονται μεταξύ του ιδίου και του κάθε προσωπικού επιμορφωτή.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  στη Διεύθυνση οργανωτικού του συλλόγου μας (υπεύθυνος προγράμματος Νίκος Βεργίδης  :  6984558873    και    6986392580.





Για το Δ/Σ



    ο Πρόεδρος                                                                      ο Γραμματέας

ΦΩΤΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ                                                              Νίκος Καρανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου