Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Αυτή είναι η πολιτική πλατφόρμα που θα παρουσιάσει ο Ραγκούσης!

Αύριο, Τετάρτη 4 Μαΐου παρουσιάζει τη νέα πολιτική του πρωτοβουλία ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.

(EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Η παρουσίαση της πολιτικής πρωτοβουλίας που ονομάζεται «με την επόμενη Ελλάδα» και ακόμη είναι άγνωστο αν αυτό αποτελεί το πρόπλασμα ενός νέου κόμματος, θα γίνει στο χώρο εργασίας TZAFERI 16, στην οδό Τζαφέρη 16 στο Γκάζι, στις 19.00 και ομιλητές θα είναι οι Η. Καρανίκας- γιατρός, Α. Μανούρας- γεωπόνος επιχειρηματίας, Α. Οικονόμου- ψυχίατρος, ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης, ο Π. Σφηκάκης- δικηγόρος, η Φ. Τσικρικτσή- ιδιωτική υπάλληλος και η Ε. Κρομμύδα- εκπαιδευτικός.
Λίγο πριν την παρουσίαση της πολιτικής του πρωτοβουλίας, ο κ. Ραγκούσης δημοσίευσε δύο κείμενα, που «αποτυπώνουν την ανάλυσή του σχετικά με το πρόβλημα της χώρας και την αιτία του».
«Σήμερα είμαστε όλοι μαζί αυτόπτες μάρτυρες της εθνικής μας αυτοκτονίας, η οποία καθημερινά βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσο κι αν  αυτήν τη σταδιακή αυτοκτονία μοιάζει να μην τη συνειδητοποιούμε όλοι, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, τα ποσοτικά δεδομένα αδιαμφισβήτητα. Έχει κηρυχθεί πόλεμος κατά της νέας γενιάς, κατά της επόμενης Ελλάδας», αναφέρει ο ίδιος και συνεχίζει: «Αν λάβει κανείς υπόψη του το σύνολο σχεδόν της δημόσιας συζήτησης, τότε εύκολα θα διαπιστώσει πως αντί να ψάχνουμε την αιτία του προβλήματος, κάνοντας μαγνητική τομογραφία πάνω στο πρόβλημα, αρκούμαστε σε έναν ευρυγώνιο φωτογραφικό φακό που αποτυπώνει μόνο την επιφάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου