Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Live Scores


powered by Agones.gr - Stoixima

στοιχημα

Η πρώτη δικτυακή πύλη της Ηράκλειας Σερρών Κάνοντας "Κλικ" ή "Πατώντας" πάνω στις διαφημίσεις του ιστοχώρου, μας βοηθάτε στην εύρυθμη λειτουργία του και στην οικονομική του ανεξαρτησία.

Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Άναμμα του Δέντρου των Ευχών

Ο Δήμος Ηράκλειας σε συνεργασία με την Κοινωφελή του Επιχείρηση, σας προσκαλούν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 μμ στο «Άναμμα του Δέντρου των Ευχών» στην Κεντρική πλατεία της Ηράκλειας.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 24 Δεκεμβρίου 2014 από τις 11:00 πμ έως τις 20:30 μμ καθημερινά.
Προσπαθήσαμε με μεράκι και με πνεύμα εθελοντισμού, να διοργανώσουμε και φέτος τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας, για να διατηρηθεί ζωντανό στις καρδιές μας το μήνυμα Αγάπης και Ελπίδας των Χριστουγέννων.
Ελάτε να περάσουμε όμορφα και χαρούμενα με την ευχή το «Δέντρο των ευχών» να φωτίσει τις καρδιές μας.
Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συμμετέχουν:
ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Κ.Ε.Δ.Η, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Δήμου Ηράκλειας, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Δήμου Ηράκλειας, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι Δήμου Ηράκλειας, η Μεικτή χορωδία Δήμου Ηράκλειας, Παιδικές χορωδίες, η Φιλαρμονική, το εικαστικό εργαστήρι «Το Κύτταρο», ο Σύλλογος Επαγγελματιών Δήμου Ηράκλειας και πλήθος εθελοντών.