Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Live Scores


powered by Agones.gr - Stoixima

στοιχημα

Η πρώτη δικτυακή πύλη της Ηράκλειας Σερρών Κάνοντας "Κλικ" ή "Πατώντας" πάνω στις διαφημίσεις του ιστοχώρου, μας βοηθάτε στην εύρυθμη λειτουργία του και στην οικονομική του ανεξαρτησία.

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σταύρος Δήμας και το χαστούκι από την Μαρίκα Μητσοτάκη

Ιουίανά 1991: "Ο Σταύρος Δήμας και το χαστούκι από την Μαρίκα Μητσοτάκη";Είναι ένας από τους... αστικούς μύθος της πολιτικής ζωής. Έχει διαψευστεί όμως και από τις δυο πλευρές. Αλλά παραμένει... μύθος. 
Λέγεται λοιπόν πως το 1991, όταν ο Σταύρος Δήμας ήταν υπουργός Βιομηχανίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η σύζυγος του τότε πρωθυπουργού είχε χαστουκίσει τον υπουργό γιατί διαφώνησαν! 

Ήταν τις 25 Ιουλίου 1991 όταν, ενώ συνόδευε τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στο επίσημο ταξίδι του στη Σοβιετική Ενωση, ο Σταύρος Δήμας δήλωσε ξαφνικά ότι παραιτείται από υπουργός Βιομηχανίας. 
Τα αίτια της παραίτησης δεν αποσαφηνίστηκαν από τον ίδιο, αλλά ο Τύπος είχε γεμίσει.... δημοσιεύματα πως είχε δεχτεί χαστούκι από τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρίκα Μητσοτάκη. Κάποιοι μίλησαν και για απλό φραστικό επεισόδιο.
Η παραίτηση υπεβλήθη και τυπικά στις 27 Ιουλίου - είχε ήδη γίνει αποδεκτή από τον πρωθυπουργό την προηγούμενη ημέρα- ενώ τα καθήκοντα του υπουργού Βιομηχανίας ανατέθηκαν προσωρινά από τις 29 Ιουλίου στον υφυπουργό Β. Μαντζώρη.