Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Δήμος Ηράκλειας: Τι μας έδειξε η απουσία του Κουτσάκη από την τηλεμαχία;

Δήμος Ηράκλειας: Τι μας έδειξε η απουσία του Κουτσάκη από την τηλεμαχία;


Δεν μπορούσα να προβλέψω μέχρι σήμερα το αποτέλεσμα στην Ηράκλεια,

αλλά με «χάλασε» η απουσία του κ. Κουτσάκη στο DEBATE μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Ηράκλειας που διοργάνωσε η Ελένη Μωραίτη στην εκπομπή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΠΙΛΟΓΕΣ .
Και μόνο που η καρέκλα που προοριζόταν για τον υποψήφιο δήμαρχο κ Γιώργο Κουτσάκη παρέμεινε άδεια μας έλεγε και ποιός είναι αυτός που φοβήθηκε…
Μα είναι δυνατόν να θες να γίνεις δήμαρχος και να μην μπορείς να αλλάξεις πέντε σκέψεις και δέκα γνώμες για τον τόπο σου;
Τον  Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη  και την υποψήφια της Λαικής Συσπείρωσης κ Χατζίδου Δέσποινα.

Διεκδικεί στην Ηράκλεια ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης μια

Τέταρτη Θητεία

Ο μοναδικός υποψήφιος Δήμαρχος στο Νομό Σερρών, που διεκδικεί μια τέταρτη θητεία στο Νομό μας είναι ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης.

Βάση του Κλεάνθη και μεγάλη του δύναμη ο πρώην Δήμος Ηράκλειας που εκλέγει τους δεκαπέντε από τους εικοσιεπτά συμβούλους του Δήμου Ηράκλειας.

Τους άλλους δώδεκα δημοτικούς συμβούλους, τους εκλέγουνεπτά η ενότητα Σκοτούσσας, ενώ η ενότητα Στρυμονικού εκλέγει πέντε όλους κι όλους δημοτικούς συμβούλους.

Αντίπαλός του ο γιατρός Γιώργος Κουτσάκης, ο οποίος φαίνεται να έχει εξασφαλίσει και την στήριξη του πρώην δημάρχου Αναστάσιου Γεωργιάδη.

Δήμαρχος τα τελευταία χρόνια δεκατρία χρόνια είναι ο κ.Κοτσακιαχίδης, που κατάγεται από το Λιθότοπο και σε περίπτωση που εκλεγεί θα είναι και ο μοναδικός δήμαρχος στον Νομό μας, αλλά και ο τρίτος στην Περιφέρεια με τόσο μεγάλη θητείαστον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εξαιρέσεις στον κανόνα φυσικά, έναν κανόνα που ξεπέρασαν τόσο ο σημερινός πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Κυρίζογλου, όπως και ο Σάββας Δανιηλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου