Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Γιώργος Κουτσάκης: "ο λόγος του δημάρχου ή ακόμη και του υποψηφίου είναι συμβόλαιο προς κάθε πολίτη"

Δήμος Ηράκλειας : Διαψεύδει τον Γιώργο Κουτσάκη η Ελένη Μωραίτη για την τηλεμαχία 

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η δημοσιογράφος Ελένη Μωραίτη τον υποψήφιο δήμαρχο Ηράκλειας κ Γιώργο Κουτσάκη ο οποίος απέδωσε την απουσία του από το DEBATE των υποψηφίων δημάρχων Ηράκλειας σεε λάθος συνεννόηση του ίδιου με την  κ Μωραίτη  
όπως αναφέρει η κ Μωραίτη  επικοινώνησε προσωπικά η ίδια με τον κ Κουτσάκη ο οποίος της ανέφερε «Δεν το βλέπω για το "debate" και συνέχισε με το ζήτημα για μια προσωπική προβολή ρωτώντας με, πότε αυτή μπορεί να γίνει;

               Με λύπη μου , διάβασα την ανακοίνωση του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του υποψηφίου δημάρχου Ηράκλειας κ. Γιώργου Κουτσάκη, σχετικά με την απουσία του από την κοινή τηλεοπτική εμφάνιση των υποψηφίων δημάρχων στο κανάλι «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» και στην καθημερινή εκπομπή «ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ»
Μίλησα και προσωπικά μαζί του, όπως και η διεύθυνση του καναλιού στο κινητό του τηλέφωνο και του ζήτησα όπως και από τους υπολοίπους υποψηφίους( Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη - Δέσποινα Χατζίδου) να συμμετέχει στην κοινή συζήτηση την Τρίτη 14/5/2019. 
Ο ίδιος επί λέξει μου απήντησε: «Δεν το βλέπω για το debate” και συνέχισε με το ζήτημα για μια προσωπική προβολή ρωτώντας με, πότε αυτή μπορεί να γίνει. ( Ορίστηκε στην ίδια πάντα επικοινωνία για τις 22 /5/2019). Δεν υπήρξε καμιά ανανέωση της συνάντησης μας, καθώς το πρώτο αίτημα αφορούσε κοινή συζήτηση όλων των υποψηφίων και το δεύτερο αίτημα αφορούσε την προσωπική του εμφάνιση. 
Τι άλλαξε μετά από δυο(2) ημέρες και ο κ. Κουτσάκης σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για ΑΤΥΧΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ; Πως ακριβώς το εννοεί; Γιατί ακόμη και την τελευταία στιγμή δεν έδωσε το παρών. 
Δεν υποστηρίζω ότι μιλώ άριστα την ελληνική γλώσσα, αλλά την μιλώ με επάρκεια. Επομένως που μπορεί να «σταθεί» ο όρος «ΑΤΥΧΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ» 
Ωστόσο πρέπει να σημειώσω ότι η «κενή καρέκλα» (η οποία επιβάλλεται να υπάρχει ως εκ του νόμου ορίζεται) που υπήρχε στον στούντιο, την ημέρα της κοινής συζήτησης των υποψηφίων, οδήγησε ( όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του) τον κ. Κουτσάκη, να σκεφτεί εκ των υστέρων την απόφαση του. 
Τέλος να σημειώσω ότι εκτός των προσωπικών ττηλεφωνικών επαφών, εστάλη και σχετικό mail . 
Καλή σας επιτυχία κ. Κουτσάκη στον αγώνα που δίνεται, στην διεκδίκηση του Δήμου Ηράκλειας. Και να σας θυμίσω ότι ο λόγος του δημάρχου ή ακόμη και του υποψηφίου είναι συμβόλαιο προς κάθε πολίτη 

ΕΛΕΝΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου