Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Την συμπόρευση του με την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη για το τοπικό Συμβούλιο της Ηράκλειας ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στα Μέσα μαζικής επικοινωνίας, Ιωάννης Τούσκας του Πέτρου!



          Την συμπόρευση του με την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» του Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη για το τοπικό Συμβούλιο της Ηράκλειας ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στα Μέσα μαζικής επικοινωνίας, Ιωάννης Τούσκας του Πέτρου!
           
«Φίλες, φίλοι, αναγνώστες, συμπολίτες!
Παρακολουθώ χρόνια τώρα τις εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, Επίσημα πλέον μετά την σημερινή έγκριση του συνδυασμού από το πρωτοδικείο Σερρών του συνδυασμού, δηλώνω την παρουσία μου για μια θέση στο τοπικό Συμβούλιο της Ηράκλειας. 
Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Δημάρχου κι επικεφαλή του συνδυασμού με την ονομασία «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη και με την ευκαιρία, να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, για την διεκδίκηση μιας θέσης στο τοπικό συμβούλιο της Ηράκλειας. Ζητώ λοιπόν για πρώτη φορά, να με στηρίξετε με τη ψήφο σας. Πρωτοεμφανιζόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση, όχι όμως και στα κοινά (η παρουσία μου σε συλλόγους επαγγελματικούς και πολιτιστικούς κι ο εθελοντική παρουσία μου σ’ αυτούς είναι γνωστή), με ανιδιοτέλεια, αποφασιστικότητα, θέληση για πρόσφορα και πάθος για δημιουργία. Μέλημά μου η επίλυση των προβλημάτων, η διαχείριση της καθημερινότητας, η ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με δράσεις και διεκδικήσεις.
Είναι ευθύνη όλων μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου να πορευτούμε ενωμένοι στηρίζοντας την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ» για το μέλλον του τόπου μας, πάντα πίστευα πως η μη συμμετοχή, ή η αδιαφορία, είναι συναίνεση στο λάθος.
Γιατί πήγα κι έμπλεξα;
Η ενασχόληση με τα κοινά, δεν είναι μια τυχαία παρόρμηση. Κανένας δεν ξυπνά τυχαία ένα πρωί και λέει να προσφέρω και εγώ κάτι στον τόπο μου. 
Η ανάγκη κάποιου να προσφέρει, να ασχολείται και να αντιδρά υποστηρίζοντας τη γνώμη του, προσφέροντας τις ιδέες και τη συμβολή του με όποιον τρόπο μπορεί, είναι κάτι έμφυτο, που βγαίνει από μέσα μας. 
Στην ερώτηση λοιπόν των φίλων και γνωστών μου «γιατί πας να μπλέξεις», απαντώ ότι το προσωπικό χρέος του καθενός, είναι να συμβάλει στο μέτρο των ατομικών του δυνατοτήτων στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρεί απαθής την φθορά της. Είναι υποχρέωσή μας να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας με τον τόπο μας. Η προσφορά μας προς αυτόν είναι πρωταρχικό μας μέλημα, καταθέτοντας ο καθένας τις πιο δημιουργικές ιδέες του, τα ιδιαίτερα χαρίσματά του, την αδιάλειπτη παρουσία του. Ο τόπος μας διαθέτει ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα και μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά, αποφεύγοντας τα λάθη, τις καταστροφικές και άσκοπες αντιπαραθέσεις. Η συνεργασία και η εξάλειψη της απάθειας πρέπει να γίνουν τα όπλα μας, βάζοντας πάνω από προσωπικά συμφέροντα και επιδιώξεις, το καλό του τόπου.
Η αγάπη που πιστεύω ότι όλοι έχουμε για τον τόπο μας, είναι ελλιπής όταν δεν αποδεικνύεται στην πράξη. Η πραγματική αγάπη για την περιοχή που γεννήθηκες ή επέλεξες να ζεις είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να προσφέρεις σε αυτήν τις δυνάμεις σου, με όποιο τρόπο μπορείς κ όποιο μέσο μπορείς. Αγαπώ τον τόπο που παντρεύτηκα, μεγάλωσα τα παιδιά μου κι έγινα αυτό που είμαι τώρα, γι’ αυτό και θέλω το καλύτερο γι αυτόν! 
Ας επιλέξουμε πρόσωπα που μας εκφράζουν και θα ασχοληθούν ενεργά για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο!!!!
Ευγενής άμιλλα λοιπόν!
Ας συναγωνιστούμε χωρίς αντιπαλότητα, για έναν αγώνα που γίνεται μεταξύ μας και δεν βλέπουμε τον άλλο σαν αντίπαλο, αλλά σαν συνεργάτη για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας που για μένα είναι ένα καλύτερο αύριο για την Ηράκλεια κι είναι κοινός στόχος μας!
Ευχαριστώ όσους με τιμήσουν με την ψήφο τους, θεωρώντας με ικανό να τους εκπροσωπήσω στο Τοπικό Συμβούλιο της Ηράκλειας.»

Ιωάννης Τούσκας του Πέτρου, Εθελοντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου