Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Τζελέπης - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όσους έκαναν αυτή την εκλογική μάχη προσωπική τους υπόθεση

Συνέντευξη παραχώρησε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Σερρών Μιχάλης Τζελέπης στους τηλεοπτικούς σταθμούς Δίκτυο και Επιλογές για το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.
Στην συνέντευξη αυτή χαρακτήρισε σεβαστή την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού και παράλληλα τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, ευχήθηκε δε η επιλογή αυτή να οδηγήσει την χώρα με ασφάλεια και σταθερότητα και συμπλήρωσε « Ως ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συμβάλλουμε από την θέση που μας κατέταξε  ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του , δημιουργικά πλέον ως αντιπολίτευση για την αναγκαία ανάταξη της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
Ευχαρίστησε όλους τους Σερραίους και τις Σερραίες που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όσους έκαναν αυτή την εκλογική μάχη προσωπική τους υπόθεση και τον ανέδειξαν ξανά Βουλευτή του Νομού δεσμεύτηκε δε ότι θα υπηρετήσει τόσο την πατρίδα όσο και τον Νομό μας ώστε να αναδειχτούν τα προβλήματα και να δοθούν λύσεις.
Ιδιαίτερα ευχαρίστησε όλους τους συνυποψηφίους αυτής και της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης λέγοντας :
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Συνυποψηφίους του ψηφοδελτίου μας που δώσαμε μαζί αυτόν τον δύσκολο αγώνα
Τον Γάτσιο Αθανάσιο
Τον Τρέντσιο Ακη
Τον Βουλγαρίδη Αναστάσιο
Τον Οικονόμου Κώστα
Τον Τσερβίστα Μιχάλη
Την Βάκκα Βασιλική
Την Σταύρου Ελένη 
Όπως επίσης τους συνυποψηφίους της προηγούμενης δύσκολης εκλογικής αναμέτρησης που δεν ήταν μεν σ αυτή την αναμέτρηση υποψήφιοι, αλλά ήταν δίπλα μας και σ αυτόν τον αγώνα.
Τον Βαγγέλη  Κουλτσάκη
Την Κατερίνα Καφετζή
Τον Δημήτρη Μπακαρτσά και
Τον Δήμο Γουζέλη.»
Κλείνοντας δε την συνέντευξη ανέφερε ότι ο στόχος και η γραμμή του ΠΑΣΟΚ ήταν η συνεννόηση και οι ευρείες συνεργασίες για την επίλυση των θεμάτων, περιμένοντας πριν από τον σχηματισμό της κυβέρνησης να γίνει ένας ευρύς κι ουσιαστικός διάλογος με όλες τις δυνάμεις του φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού ,ούτως ώστε να γίνει μία Εθνική ομάδα επαναδιαπραγμάτευσης των σκληρών όρων του τρίτου μνημονίου Τσίπρα- Καμμένου . «Ο κ. Τσίπρας» είπε «προχωρεί στην συγκρότηση της Κυβέρνησής του. Μιας Κυβέρνησης, που σύμφωνα με τις προαναγγελίες του, προκύπτει από τη σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και θα αποτελεί τη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας τους το προηγούμενο 7μηνο» και κλείνοντας τόνισε «Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς όλους ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ άλλοθι είτε σε συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές της δεξιάς, είτε σε εθνικολαϊκιστικές, θολές και παρωχημένες δήθεν αριστερές πολιτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου