Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Πλούσια η δραστηριότητα της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ Ανδρομάχης Χιώτη-Κελεμπέκη

«Γεμάτη» δραστηριότητες ήταν η Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 για την υποψήφια βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Σερρών με τη Ν.Δ. Ανδρομάχη Χιώτη-Κελεμπέκη.
Νωρίς το πρωί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κύριο Χρήστο Μέγκλα. Η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του και τις ανάγκες που υπάρχουν. Άλλωστε και η ίδια υπήρξε μέλος της διοίκησης του επιμελητηρίου από το 1990 έως το 2014. Αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο για τις προσπάθειες που καταβάλλει και το έργο που επιτελεί επισήμανε πως θα σταθεί αρωγός στον αγώνα που δίνει ο εμπορικός κόσμος των Σερρών για να βγει από το τέλμα.
Ακολούθησε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Σερρών κύριο Αλέξανδρο Χρυσάφη. Αφού συνεχάρη τον κύριο Χρυσάφη για την εκλογή του συζήτησαν εκτενώς το όραμα και τα σχέδια του νέου δημάρχου για την πόλη των Σερρών. Μάλιστα η υποψήφια βουλευτής τόνισε ιδιαίτερα ορισμένα σημεία που υπέπεσαν στην αντίληψή της και υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της δεσμεύτηκε πως θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις ώστε η πόλη των Σερρών να μπει ξανά στο δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας.
Στη συνέχεια μετέβη στο πολιτικό της γραφείο στις Σέρρες όπου είχε συνάντηση με φορείς της πόλης και εκατοντάδες πολίτες. Άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα προβλήματα, ελλείψεις αλλά και τις προτάσεις όλων των συνομιλητών της, δεχόμενη παράλληλα τις ευχές τους για καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα. Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις δεσμεύτηκε πως θα θέσει στο επίκεντρο τα προβλήματα των πολιτών και θα πιέσει αποτελεσματικά προς την επίλυσή τους.
Το απόγευμα πραγματοποίησε περίπατο στην αγορά της πόλης των Σερρών. Εκεί συζήτησε με πολλούς επιχειρηματίες, καταστηματάρχες αλλά και καταναλωτές. Οι συζητήσεις ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός-επιχειρηματικός κόσμος των Σερρών, αλλά και η συνεχώς αυξημένη δυσκολία των καταναλωτών να ψωνίσουν τα απαραίτητα. Ωστόσο αξιοσημείωτη είναι η αισιοδοξία πως σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής επισήμανε πως ως άνθρωπος του επιχειρείν νιώθει και κατανοεί σε βάθος τα προβλήματα και τις δυσκολίες των ελεύθερων επαγγελματιών της πόλης, ενώ δεσμεύτηκε πως κορυφαία προτεραιότητα θα είναι η αναγέννηση της επιχειρηματικότητας στο Νομό Σερρών.


Η μέρα έκλεισε με φίλους στο μπαρ “Volta” στις Σέρρες. Εκεί η υποψήφια βουλευτής  συνομίλησε σε χαλαρό τόνο με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι της ευχήθηκαν να στεφθεί από επιτυχία ο δύσκολος, αλλά τίμιος αγώνας της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου