www.irakleia.com


Προσωρινά  φιλοξενούμαστε στην διεύθυνση  http://irakleiaser.blogspot.gr, λόγω τεχνικών προβλημάτων του χώρου που μας φιλοξενούσε!
Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες. Η ιστοσελίδα αυτή είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και γίνεται με μεράκι κι όχι για κερδοσκοπικούς λόγους.
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στον ισότοπο της ιστοσελίδας www.Irakleia.com
Καλώς Ήλθατε!
Η σελίδα ενημερώνεται καθημερινά, αν και είναι ακόμα υπό κατασκευή.
Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες. Η ιστοσελίδα αυτή φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους κατοίκους, αλλά και τους καταγόμενους από τον Καποδιστριακό Δήμο Ηράκλειας του νομού Σερρών, των δημοτικών διαμερισμάτων του Βαλτερού, Δασοχωρίου, Ηράκλειας, Καρπερής, Κοίμησης, Λιθοτόπου, Λιμνοχωρίου, Ποντισμένου και Χρυσοχωράφων αλλά και του νέου Καλλικρατικού Δήμου των Δήμων Σκοτούσσας και Στρυμωνικού και όχι μόνο. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και γίνεται με μεράκι κι όχι για κερδοσκοπικούς λόγους. Αποτελεί ένα βήμα έκφρασης απόψεων - προτάσεων - ιδεών, που νομίζετε ότι θα βοηθήσουν στην διάσωση, την προβολή και στη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των χωριών μας. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, συμμετέχετε στις συζητήσεις, παίξτε τα παιχνίδια, προσθέστε άρθρα, φωτογραφίες, μουσικό υλικό. Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη για να αποκτήσετε δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς, σε συζητήσεις και σε πολλές άλλες εκπλήξεις.
Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε τον "Καιρό" (τον καλό και τον κακό μας τον καιρό) που είναι μια προσφορά της ιστοσελίδαςhttp://freemeteo.com/ Από το 2011 το Ραδιο Ηράκλεια είναι πραγματικότητα, δοκιμαστικές εκπομπές έχουν είδη αρχίσει.
Η εγγραφή στην σελίδα μας είναι δωρεάν και θα γραφτείτε μέσα σε μισό λεπτό. Προσοχή το username σας πρέπει να γραφεί με λατινικούς χαρακτήρες.
Μπορείτε ελεύθερα να εκφράζετε τις απόψεις σας μέσα από την σελίδα και να απαντάτε στα γραφόμμενά της, όλα όμως μέσα από αυτήν. Μια παλιά παροιμία λέει "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει." Εδώ λοιπόν σας δίνεται η ευκαιρία να σώσετε το κεφάλι σας και το ταβάνι επίσης (τσάμπα το βάφατε;). Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες για όλα τα μέρη της Ηράκλειας, ακόμα και για τα πιο μικρά χωριουδάκια, κι αυτό γιατί εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσετε το μέρος που αγαπάτε, είτε είναι το πατρικό σας είτε όχι. Ανακοινώστε εκδηλώσεις του Συλλόγου σας και πολλά άλλα. Προσθέτουμε νέο υλικό καθημερινά!
Καλή περιήγηση!
Υ.Γ. : Δεν ευθύνομαι για περιεχόμενα και / ή λειτουργία εξωτερικών ιστοσελίδων τρίτων, στις οποίες οδηγούν υπερ - συνδέσεις από το παρόν "site". Η σελίδα ανήκει στην Πολιτιστική Εταιρία "Αρμονία" . (Λεπτομέρειες για την Αρμονία θα βρείτε στη δεξιά στήλη) και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο είναι ο πρόεδρος της κ. Ιωάννης Τούσκας, Ρήγα Φεραίου 2 Ηράκλεια τηλέφωνο: 2325300430 ή στο κινητό +30674438455.
Κάνετε αν θέλετε κάποιο σχόλιο, πατώντας "Παρατηρήσεις". Προσοχή η Ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για σχόλια που τυχόν γίνονται. Για οποιοδήποτε πρόβλημα δημοσίευσης επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας. Τα συκοφαντικά, υβριστικά, απειλητικά, εκβιαστικά, ρατσιστικά ή κοινωνικού αποκλεισμού μηνύματα θα διαγράφονται. Σε περίπτωση που μας διαφύγει κάποιο από τα μηνύματα αυτά παρακαλούμε τον ή τους θιγόμενους να μας ενημερώσουν για να διαγραφούν. Σύντομα στη παλιά διεύθυνση, για την www.irakleia.com Ιωάννης Τούσκας
Συντονιστής του δημοσιογραφικού τμήματος

Σχόλια