Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Κώστας Οικονόμου από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στα έδρανα της βουλής;

Ποιος είναι ο Κώστας Οικονόμου που έχει απήχηση στον αγροτικό κόσμο

Πολύ καλή επιλογή για το ΚΙΝ.ΑΛ. η επιλογή του προϊσταμένου του ΟΠΕΚΕΠΕ Σερρών, Κώστα Οικονόμου, ο οποίος είναι ένας από τους οκτώ του Κινήματος Αλλαγής για τα έδρανα της Ελληνικής Βουλής και θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.
Ο Κώστας Οικονόμου είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, άριστος στην δουλειά του, που καθημερινά κερδίζει πόντους στην μάχη του σταυρού, αφού η αποδοχή του από τους Σερραίους Αγρότες δεν περιορίζεται στα όρια του ΚΙΝ. Αλ.
Ο Κωνσταντίνος Οικονόμου γεννήθηκε στο Μικρό Σούλι Σερρών (Σέμαλτο) όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Αποφοίτησε από το1ο Λύκειο Αρένων της Θεσσαλονίκης, απέκτησε το πτυχίο του Οικονομολόγου από την Ν.Ο.Ε.  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας σε πολλές επιμορφωτικές  ημερίδες που διοργανώθηκαν από το τοπικό τμήμα του Ο.Ε.Ε. καθώς και από το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Σπουδών.
Ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ, από την ίδρυσή του. Συμμετείχε στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 σαν περιφερειακός Σύμβουλος καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ στην Π.Ε. Σερρών, συμμετείχε επίσης στις βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβρη του 2015 με λίστα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Εργάστηκε ως οικονομολόγος –στέλεχος επιχειρήσεων από το 1985 κι αργότερα από το 1990 άσκησε το επάγγελμα του ιδιοκτήτη φοροτεχνικού γραφείου Και συμβούλου επιχειρήσεων.
Το 2005 διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στον ΟΠΕΚΕΠΕ Σερρών, όπου και υπηρετεί ως σήμερα.
Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα Ισπικούδη, καθηγήτρια αγγλικών κι έχουν ένα γιό.
Γνωρίζει σε πολύ καλό επίπεδο και ομιλεί την Αγγλική και την Σερβοκροατική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου