Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Πάντα στη μάχη.... με την Ανδρομάχη Χιώτη - Κελεμπέκη!



Αγαπητοί Σερραίες και Σερραίοι,
Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και να κατέβω ως υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Σερρών.
Ήρθε επιτέλους η ώρα να μπει ο νομός Σερρών στο επίκεντρο της ανάπτυξης. Η τριαντάχρονη εμπειρία μου στον επιχειρηματικό στίβο και η καθημερινή μου τριβή με όλες τις κοινωνικές ομάδες: αγρότες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, φοιτητές, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες αποτελούν εγγύηση του αγώνα που θα δώσω για την περιοχή και τους κατοίκους της.
Οι γυναίκες και οι άνδρες της Βισαλτίας αλλά και όλου του νομού των Σερρών, κάθε ηλικίας και οικονομικής και κοινωνικής θέσης, θα έχουν πλέον έναν δικό τους άνθρωπο, που γνωρίζει, κατανοεί και βιώνει τα προβλήματά τους. Το σημαντικότερο, μπορεί και θέλει να υλοποιήσει λύσεις, έτσι ώστε να αποκτήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που τους αξίζει.
Ιδιαίτερα σε μία εποχή που η κυβέρνηση Τσίπρα κατήργησε την ελληνικότητα της Μακεδονίας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να υπονομεύσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, να διαβρώσει τον θεσμό της οικογένειας, να περιθωριοποιήσει την Πίστη μας, να διχάσει την Ελληνική κοινωνία , έχουμε υποχρέωση να επιλέξουμε τους ανθρώπους εκείνους που υπερασπίζονται με σθένος τη μόνο Ελληνική Μακεδονία και τις παραδοσιακές αξίες της Ελληνορθόδοξης οικογένειας.
Όλοι μαζί στις 7 Ιουλίου οφείλουμε να επιστρέψουμε στις ρίζες και στις αξίες μας.
Βάζουμε στο επίκεντρο την πρόοδο του Νομού Σερρών και την ευημερία των κατοίκων του. Δεν αφήνουμε να αιμορραγήσει άλλο ο τόπος διώχνοντας τα νιάτα του στο εξωτερικό. Δίνουμε τη μάχη για μια ασφαλέστερη, δικαιότερη και ευημερούσα Ελλάδα.
Ψηφίζουμε Ανδρομάχη Χιώτη-Κελεμπέκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου