Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Ανδρομάχη Χιώτη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού Σερρώ


Επισκέφθηκα σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 την Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού Σερρών. Συναντήθηκα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Σερρών και με τον διοικητή του κλιμακίου Νιγρίτας, ο οποίος παρέστη επίσης στη συνάντηση. Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα στελέχη της υπηρεσίας. Στάθηκα ιδιαίτερα στην κατάσταση των προετοιμασιών και ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενόψει του καλοκαιριού, στη διάρκεια του οποίου εκδηλώνονται οι πλέον επικίνδυνες πυρκαγιές.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μου εξέφρασα τη χαρά και ευγνωμοσύνη μου προς τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία παρά τις ελλείψεις σε οικονομική και υλικοτεχνική υποστήριξη, παραμένουν πιστοί στο καθήκον και υπηρετούν με αυταπάρνηση το κοινωνικό σύνολο.
Είναι επιτακτική ανάγκη οι καθημερινοί αυτοί, αφανείς, ήρωες να υποστηριχθούν με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να συνεχίσουν απερίσπαστοι να προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή και περιουσία. Είναι ρητή η δέσμευση, τόσο προσωπικά δική μου, όσο και ολόκληρης της Νέας Δημοκρατίας, ότι τα σώματα ασφαλείας θα ανακτήσουν την επιχειρησιακή τους ικανότητα, που τόσο βάναυσα τους στέρησαν οι ατυχείς επιλογές της ανίκανης κυβέρνησης Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου