ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΜΠΙΝΤΟ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ

Τρόφιμα που θα τονώσουν την σεξουαλική ορμή σας !

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν το φαγητό δεν επηρέαζε πραγματικά τις σεξουαλικές επιθυμίες σας;
Μήπως τρώγονταν αυξήσετε την αντοχή σας;
ΝΑΙ. Υπάρχουν τροφές που μπορείτε να φάτε που σίγουρα θα βελτιώσουν την σεξουαλική ορμή σας και θα σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερες επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάτε σε ένα γιατρό και να πάρετε μια ιατρική συνταγή για να βελτιωθήται

Τροφές που θα βελτιώσει σεξουαλική ορμή σας

1) Θαλασσινά
Τα στρείδια είναι η τροφή της ΑΓΑΠΗΣ;streidia-
Υπάρχει κάτι περισσότερο από μια δόση αλήθειας σε αυτή τη θεωρία. Τα στρείδια είναι η πιο πλούσια πηγή τροφής του ψευδαργύρου το οποίο είναι γνωστό για την ενίσχυση της λίμπιντο και την παραγωγή του σπέρματος. Η σεξουαλική ζωή τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών μπορεί να ενισχυθεί με την πρόσληψη ανεβάζοντας τους αισθητά με την κατανάλωση σε στρείδια. Η κατανάλωσης σε στρείδια είναι αισθησιακή από την αρχή μέχρι το τέλος. Τρώγοντας τέσσερα ή πέντε μεσαίου μεγέθους στρείδια παρέχουν τη συνιστώμενη ημερήσια δόση από σίδηρο, χαλκό, ιώδιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και φώσφορο. ,δεν είναι μόνο νόστιμα είναι επίσης ένα από τις πιο θρεπτικά ισορροπημένες τροφές. Περιέχουν πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λιπίδια.
Το Εθνικό Ινστιτούτο Καρδιάς και Πνευμόνων Ινστιτούτο προτείνει στρείδια ως ιδανική τροφή για την ένταξη στην δίαιτες χαμηλής χοληστερόλης. Είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Α, Β1 (θειαμίνη), Β2 (ριβοφλαβίνη), Β3 (νιασίνη), C ( ασκορβικό οξύ ) και βιταμίνη D (calciferol). Τρώτε περισσότερα ψάρια για να κρατήσει τη σεξουαλική ένταση στα επίπεδα των ορμονών του σώματός σας σε αιχμή την παραγωγής και να παραμείνουν στη διάθεση για σεξ σε μια πιο σταθερή βάση. Τρώτε άφθονο Sushi ,γαύρο. σαρδέλα, σολομό και άλλα ψάρια που είναι γεμάτα με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άλλα ζωτικής σημασίας μέταλλα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

  2) Σπαράγγια-sparagkia

Μπορεί να προσφέρουν μια αίσθηση ευεξίας και να παρέχουν οπτική, τη σεξουαλική διέγερση για το σύντροφό σας. Τελικά διεγείρουν την αδενική και την μεταβολική λειτουργία, η οποία με τη σειρά της ενισχύει την σεξουαλική ορμή σας. Τα Σπαράγγια περιέχουν επίσης υψηλά επίπεδα του φυλλικού οξέος που προκαλεί παραγωγή ισταμίνης στο σώμα. Η έλλειψη της ισταμίνης στο σώμα σας μπορεί να εμποδίσει τον οργασμό σας. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, θερμίδες και υδατάνθρακες. Δεν περιέχει χοληστερόλη και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο καθιστώντας έτσι έναν κατάλογο θρεπτικών συστατικών, περιέχει βιταμίνη Α και κάλιο για να βοηθήσει με την κόπωση των μυών. Και κανείς δεν θέλει μια μυϊκή κράμπα για να εμποδίσει την δραστηριότητα

3) Σοκολάταsokolata-sex

Η σοκολάτα είναι για τόνωση και ικανοποίηση. Θα ενισχύσει τη διάθεσή σας με την ενεργοποίηση και την απελευθέρωση ενδορφινών που επηρεάζουν το κέντρο της ευχαρίστησης του εγκεφάλου. Μια ομάδα Ιταλών ερευνητών έδειξε ότι οι γυναίκες που τρώνε σοκολάτα σε τακτική βάση εχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από εκείνους που αποφεύγουν την γευστική αυτή απόλαυση. Στη μελέτη, όσοι τρώνε σοκολάτα είχαν τα υψηλότερα επίπεδα διέγερσης, σεξουαλικές επιθυμίες και ικανοποίηση από το σεξ. Μερικές έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι οι γυναίκες προτιμούν τη σοκολάτα από το πραγματικό σεξ. Μια καλή ισορροπία θα ήταν να επιδοθούν σε μια μικρή ποσότητα της σκούρας σοκολάτας και στη συνέχεια να έχουν μια παθιασμένη συνεδρία με τον εραστή σας και να κάψουν μερικές από τις θερμίδες!

  4) Μπανάνεςmpananes-limpinto

Οι Μπανάνες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα στον κόσμο. Είναι γνωστοί για την ενίσχυση του αρσενικό λίμπιντο (σεξουαλική επιθυμία) και η σεξουαλική παραγωγή ορμονών που αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό. Οι μπανάνες είναι επίσης γνωστές για τη βελτίωση του ανδρικού σπέρματος ,και θα ενισχύσουν τη σεξουαλική αντοχή και τα επίπεδα ενέργειας με την τακτική κατανάλωση.   Οι μπανάνες είναι γεμάτες με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες που βελτιώνουν τη σεξουαλική ορμή    , είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β όπως η ριβοφλαβίνη και κάλιο που αυξάνει τα συνολικά επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό.
Αυτές οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη για να παραχθεί. Περιέχουν τα αμινοξέα L-αργινίνη και L-καρνιτίνη η οποία μπορεί να βελτιώσει την παραγωγή σπέρματος.
Μια έρευνα στους ουρολογικούς εμπειρογνώμονας από τη Σιγκαπούρη έχουν επίσης δηλώσει ότι ο άνθρωπος μπορεί να αυξήσει τη γονιμότητα του με την κατανάλωση μπανάνας τακτικά κάθε 3 ημέρες.

  5) Αβοκάντοavocados-sex

Το αβοκάντο είναι ένα από τα πιο μοναδικά τροπικά φρούτα Περιέχει φολικό οξύ και βιταμίνες που να σας δώσει περισσότερη ενέργεια και την αύξηση στις σεξουαλικές επιθυμίες περιέχουν συστατικά που είναι απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και την αναπαραγωγή, καθώς και όραση. Βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες και την παραγωγή τεστοστερόνης στους άνδρες που αυξάνει τη σεξουαλική απόδοση.
Με σχεδόν 20 βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά ανά μερίδα, τα αβοκάντο είναι μια καλή θρεπτική επιλογή και περιέχουν καλά επίπεδα της βιταμίνης Β6 που σας βοηθά να καταπολεμήσει το άγχος και να σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεται Μπορούν επίσης να βοηθήσουν με την παραγωγή της τεστοστερόνης είναι γνωστό ότι ωφελούν την λίμπιντο των γυναικών που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο Εάν είστε άνδρας, τότε φροντίστε να τρώτε άφθονα για να βελτιώσουν τη σεξουαλική απόδοσή σας και να αυξήσει την κίνηση φύλων σας. είναι γεμάτο με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες που βελτιώνουν τη σεξουαλική ορμή

6) Αποξηραμένα φρούτα και ξηροί καρποίAFRODISIAKES-TROFES-sex

Τα αποξηραμένα φρούτα και μείγμα ξηρών καρπών μερικές φορές η ικανότητά τους να ενισχύσουν τη σεξουαλική επιθυμία με την αύξηση της λίμπιντο, την παραγωγή τεστοστερόνης, ωορρηξίας και αριθμό των σπερματοζωαρίων. Μπορούν επίσης να διαδραματίσουν ρόλο στην υγιή εγκυμοσύνη.
Μερικές φορές ονομάζεται «τουρκική Viagra»,  περιλαμβάνει είδη όπως αποξηραμένα μήλα, αποξηραμένα σύκα, σταφίδες και τσιπς μπανάνας. Αυτά προσθέτουν βιταμίνες και ανόργανα συστατικά στη διατροφή σας. Στη συνέχεια με διαφορετικά είδη καρπών με κέλυφος θα προσθέσει καλά λίπη και πρωτεΐνες στο μείγμα, συν βιταμίνη Ε η οποία επίσης συνδέεται με τις libido.τα οφέλη για την υγεία της διατροφής  τα σύκα μπορούν να αποδοθούν στην παρουσία μιας ποικιλίας από βιταμίνες, μέταλλα και ινών. Περιέχουν βιταμίνη Α, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγγάνιο, νάτριο, κάλιο και χλώριο,εκτός του ότι περιέχουν αντιοξειδωτικά, τα αποξηραμένα φρούτα έχουν μερικά άλλα οφέλη.
Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που βοηθούν στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας. Θα μειώσουν την χοληστερόλης του αίματος και τον έλεγχο του διαβήτη. Είναι μια υγιής εναλλακτική λύση για τα ζαχαρούχα σνακ και είναι μια καλή πηγή γρήγορης ενέργειας για τους αθλητές ή τους άλλους που καίνε πολλές θερμίδες.
Πολλά αποξηραμένα φρούτα είναι επίσης υψηλά σε περιεκτικότητα σε σίδηρο, κάλιο και σελήνιο, όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση υγιές αίμα και τους μυς. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα που πάσχουν από αναιμία
Οι ξηροί καρποί είναι μια μεγάλη πηγή ψευδαργύρου και είναι ένα απαραίτητα ιχνοστοιχεία που βοηθουν την σεξουαλική λειτουργία με διάφορους τρόπους. Ο ψευδάργυρος είναι ένας πρόδρομος στην τεστοστερόνη, αυτή την τόσο σημαντική ορμόνη της επιθυμίας. Είναι επίσης ουσιώδες για την ωορρηξία, τα υγιή σπερματοζωάρια και διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο σε μια υγιή εγκυμοσύνη.

7) Μέλιmeli-afrodisiako

Το μέλι μπορεί να βελτιώσει το φύλο σας είναι ένα ήπιο σεξουαλικό διεγερτικό .Προωθεί την αρρενωπότητα και την αναπαραγωγική υγείας σε άνδρες και γυναίκες. Μέλι και γύρη μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση των αριθμό των σπερματοζωαρίων, διότι είναι κατασκευασμένο από εκατομμύρια σωματίδια του σπέρματο,
Αφροδισιακό μείγμα από μέλι και σκόρδο λαμβάνονται τακτικά κατά την κατάκλιση θα αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή και την ευχαρίστηση. Είναι γνωστό για την ενίσχυση  σε αριθμό των σπερματοζωαρίων από το μηδέν σε επίπεδο γονιμότητας των 60 εκατ. πάνω στον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Το Μέλι, όταν χρησιμοποιείται σωστά ή σε συνδυασμό με άλλα είδη τροφίμων θα μπορούσε να προωθήσει την ανάπτυξη και την αναγέννηση των ιστών του σώματος και να ενισχύσει ένα υγιές φυσικό σώμα.   Περιέχει πολυάριθμες ουσίες όπως ο ψευδάργυρος, βιταμίνη Ε, κλπ τα οποία προωθούν τον ανδρισμό και  την αναπαραγωγική υγεία.
Τακτική κατανάλωση μελιού αυξάνει την παραγωγή των κυττάρων σπέρματος και, επίσης, την ποιότητα και την κινητικότητα των κυττάρων σπέρματος. Στην πραγματικότητα, το μέλι αναζωογονεί τα αναπαραγωγικά όργανα  σε άνδρες και γυναίκες . Το πρόβλημά  από μια αδύναμη στύση θα είναι ένα παρελθόν αν παίρνετε το μέλι αναμειγμένο με βρασμένο χυμό κρεμμυδιού.
Δύο κουταλιές της σούπας μέλι λαμβάνεται δύο φορές σε καθημερινή βάση για τουλάχιστον ένα μήνα θα καταπολεμήσει την αδύναμη στύση σας. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε το μέλι με το χυμό τζίντζερ και το σκόρδο και ωμό αυγό
Το μέλι και καρύδια μείγμα με λίγο χυμό λεμονιού είναι ένα μεγάλο συμπλήρωμα διατροφής .Μπορείτε να πάρετε μια κουταλιά από αυτό πριν τον ύπνο σας κάθε βράδυ Το Μέλι παρέχει άμεση ενέργεια και προωθεί τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Κάντε το μέλι συμπλήρωμα διατροφής σας  και να το χρησιμοποιήσετε στη θέση της ζάχαρης στο τσάι και τα ποτά σας.

  8) Σαλέπιsalepi

Το Σαλέπι έχει χρησιμοποιηθεί ως αφροδισιακό για αιώνες. Βοηθά στην τόνωση της λίμπιντο με την τόνωση του νευρικού συστήματος. Βοηθά στην αναγέννηση στο ερέθισμα για την ανέγερση στην ανικανότητα και στυτική δυσλειτουργία
Βοηθά στην διατήρηση της στύσης και την βελτίωση σε αριθμό των σπερματοζωαρίων.  Έχει τονωτική επίδραση στο νευρικό σύστημα και περιγράφεται στα κείμενα ως πολύ χρήσιμο βότανο για την αναγέννηση για την ανέγερση στους ασθενείς με αδύναμη στύση , ανικανότητα και στυτική δυσλειτουργία. Βοηθά στη διατήρηση της στύσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι εξίσου χρήσιμο για την αύξηση αριθμό των σπερματοζωαρίων, καθώς ένα καλό τονωτικό του σώματος.

  9) Χαβιάριhaviari

Το Χαβιάρι είναι το νούμερο ένα επειδή διεγείρει τον σχηματισμό της τεστοστερόνης, Πιστεύεται ότι χαβιάρι μπορεί να θρέψει και να ενισχύσει τα νευρικά κύτταρα ,το αυγοτάραχο ή τα αυγά απομακρύνουν τα λιποειδή από  στους ιστούς με τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας, τα αυγά παίζουν επίσης ρόλο στη διαχείριση του βάρους, μυϊκή δύναμη, υγιή εγκυμοσύνη, την εγκεφαλική λειτουργία, την υγεία των ματιών και πολλά άλλα. Είναι ο τέλειος συνδυασμός των αμινοξέων που απαιτούνται για την οικοδόμηση του σώματος ,έχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β
Ο ψευδάργυρος που βρίσκεται στο αυγό είναι επίσης ωφέλιμος για τη ροή του αίματος και είναι μόνο ένας από τους λόγους  που θεωρούνται μια μεγάλη τροφή για να ενισχύσουν τη σεξουαλική υγείας ,είναι γεμάτο με 47 βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που κάνουν το πιο θρεπτικά τρόφιμα σε αυτή τη λίστα.

10) υγιείς σπόροι

Όπως οι σπόροι κολοκύθας, σπόροι λιναριού, Ηλιόσποροι, κ.λπ. … Η κατανάλωση μία κουταλιάς της σούπας αυτών των σπόρων σε κάθε καθημερινή βάση συμβάλλει στην αύξηση της τεστοστερόνης στον οργανισμό, τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, τα επίπεδα ενέργειας,η ώθηση, λίμπιντο και όλων των σεξουαλικών ορμονών.
Οι σπόροι λιναριού είναι γεμάτοι με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ω-3, ω-6, κλπ.) τα μεγάλα δομικά στοιχεία όλων των ορμονών
Τρώτε πλιγούρι βρώμης , κολοκύθα και ηλιόσπορους για πρωινό. Οι βρώμη και σπόροι κολοκύθας θα ενισχύσουν το λίμπιντο και την σεξουαλική ορμή ενώ οι σπόροι κολοκύθας παρέχουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, άφθονο ψευδάργυρο και μαγνήσιο, και τα προβλήματα του προστάτη ελέγχου.
Ηλιόσποροι παρέχουν έλαια που ενισχύσει τα επίπεδα ενέργειας. Περιέχουν πολλές βιταμίνες λίμπιντο, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Β, και βιταμίνες Ε, C, D και Κ. Περιέχουν επίσης βασικά μέταλλα για την σεξουαλική ορμή, όπως ασβέστιο, κάλιο, νιασίνη, και φωσφόρο. πιο σημαντικό σπόροι περιέχουν υψηλά φορτία ψευδαργύρου το οποίο είναι σημαντικό για τη πρόληψη της ανεπάρκειας τεστοστερόνης στους άνδρες. Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα κύρια θρεπτικά συστατικά στην παραγωγή σπέρματος, και αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την κινητικότητα του σπέρματος. Τα υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου επίσης να μειώσει τον κίνδυνο της νόσου του προστάτη. Όλες αυτές οι υγιείς σπόροι μπορούν επίσης να βοηθήσουν να διατηρήσουν τη λίπανση και την ενίσχυση της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας, καθώς και. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και να κρατήσει τους μυς σας λιπαίνεται και κράμπες δωρεάν. Κανείς δεν θέλει να διακόπτεται κατά τη διάρκεια του σεξ, λόγω της κράμπες στα πόδια. Επίσης, είναι μια μεγάλη πηγή ενέργειας.

  11) Μπαχαρικάmpaharika

Τα Μπαχαρικά είναι αποδεδειγμένα σε σεξουαλική ενισχυτές επιδόσεων. Θα αυξήσει την παραγωγή της τεστοστερόνης που αυξάνει την ανδρική λίμπιντο και τα επίπεδα ενέργειας. Μερικά είναι μυρωδιές  για αρωματοθεραπεία που βελτιώνουν τη σεξουαλική συμπεριφορά
Μπαχαρικά όπως κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, κουρκούμη σαφράν, Fenol και ginseng  ειναι σεξουαλικές ενισχυτές επιδόσεων; Αυξάνουν την παραγωγή της τεστοστερόνης, οι ανδρικές ορμόνες που προκαλούν την άνοδο στην ανδρική λίμπιντο και θα  αυξήσει τα επίπεδα της ενέργειας σας. Έχουν, επίσης, ένα από τα καλύτερα αρώματα αρωματοθεραπείας που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας συμπεριφορά.
Τρώτε πράσινο τσίλι με σκόρδο είναι ένα παλιό ( δοκιμασμένο) τρόπο για να απολαύσετε το σεξ
Με την προσθήκη σε πικάντικα τρόφιμα στη διατροφή σας, μπορείτε να αυξήσετε φυσικά σεξουαλική ορμή σας, χωρίς τη δυνατότητα για απρόβλεπτες παρενέργειες.

12) Σέλινο

Δεν είναι μόνο η ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης μπορεί να απελευθερώσει μια ορμόνη στους άνδρες που διεγείρει τις γυναίκες.   Ενώ το σέλινο μπορεί να μην είναι το πρώτο φαγητό που έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε το σεξ, μπορεί να είναι μια φανταστική πηγή τροφής για τη σεξουαλική διέγερση. Αυτό είναι επειδή περιέχει αλδοστερόνης, μία άοσμη ορμόνη που εκλύεται από την ανδρική αναπνοή που ξεσηκώνει τις γυναίκες. Αυτό το τρόφιμο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόλη. Είναι επίσης μια καλή πηγή ριβοφλαβίνης, βιταμίνης Β6, παντοθενικό οξύ, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, και μια πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών, βιταμίνη Α, βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, φολικό οξύ, κάλιο και μαγγάνιο. σέλινο περιέχει pthalides, η οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση με τη χαλάρωση των μυών γύρω από τις αρτηρίες. Αυτό επιτρέπει τα αιμοφόρα αγγεία να δια σταλούν.

  13)Φρούτα είναι νόστιμα μαλακά και ζουμερά.

Οπως η μπανάνα, το αβοκάντο είναι πλούσια σε ενέργεια με βιταμίνες και μέταλλα ,είναι κατασκευασμένα από μαλακή εύπεπτη σάρκα με απλά σάκχαρα, όπως η φρουκτόζη και σακχαρόζη. Έχουν κάποιες ποσότητες απλών λίπων που όταν τρώγονται αναπληρώνουν την ενέργεια και αναζωογονεί το σώμα αμέσως. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συμπλήρωμα διατροφής στο σχέδιο θεραπείας για λιποβαρή παιδιά.
Παρόλο που περιέχει μια σχετικά υψηλή ποσότητα των λιπών μεταξύ των φρούτων, είναι ελεύθερη από χοληστερόλη. είναι μια εξαιρετική πηγή του συμπλέγματος Β ομάδες των βιταμινών Περιέχουν τέτοιες βιταμίνες ως νιασίνη, ριβοφλαβίνη, παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), πυριδοξίνη (βιταμίνη Β-6) και θειαμίνη (βιταμίνη Β-1). Αυτές οι βιταμίνες είναι απαραίτητα, υπό την έννοια ότι το σώμα τους απαιτεί για τις εξωτερικές πηγές για να αναπληρωθούν. Περιέχει επίσης ένα καλό ποσό τορυκτών, όπως μαγγάνιο, χαλκό, σίδηρο και μαγνήσιο.
Το μαγγάνιο χρησιμοποιείται από το σώμα, ως συν-παράγοντας για το ένζυμο δισμουτάση του υπεροξειδίου αντιοξειδωτικό. Ο χαλκός απαιτείται για την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων.Ο  Σίδηρος απαιτείται για σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Σχόλια