Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Live Scores


powered by Agones.gr - Stoixima

στοιχημα

Η πρώτη δικτυακή πύλη της Ηράκλειας Σερρών Κάνοντας "Κλικ" ή "Πατώντας" πάνω στις διαφημίσεις του ιστοχώρου, μας βοηθάτε στην εύρυθμη λειτουργία του και στην οικονομική του ανεξαρτησία.

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Σαράντα χρόνια από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Εκδηλώσεις για την «μαύρη» επέτειο από κόμματα και οργανώσεις

Ήχησαν το πρωί της Τρίτης οι σειρήνες σε όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, ξυπνώντας τις μνήμες του προδοτικού πραξικοπήματος της χούντας των Αθηνών και των οργάνων της στο νησί, που άνοιξε τον δρόμο της τουρκικής εισβολής, της οποίας τις συνέπειες βιώνει ακόμη ο κυπριακός ελληνισμός.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από το πραξικόπημα, ο Πρόεδρος της Κυπριακή Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα παραστεί στο επίσημο μνημόσυνο για όσους έπεσαν για την προάσπιση της νομιμότητας και της δημοκρατίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β' θα προστεί του μνημόσυνου, ενώ τον επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής.

Παράλληλα, το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής.

Κόμματα και οργανώσεις με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν το προδοτικό πραξικόπημα και οργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους πεσόντες.