Σέρρες: Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθητές του

Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο δάσκαλος που ασέλγησε σε επτά μαθητές

Θα μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης - Ο ίδιος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες

Έκαψαν τον φερόμενο ως δράστη οι συνομιλίες του στο Facebook με ένα από τα θύματά του...

Συνελήφθη δάσκαλος στις Σέρρες για ΑΣΕΛΓΕΙΑ σε ΕΠΤΑ μαθητές του!
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον δάσκαλο στις Σέρρες, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος μαθητών ηλικίας 7 – 12 ετών.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τουλάχιστον δέκα μαθητές είχαν πέσει θύματα του αρρωστημένου πάθους του δασκάλου ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σχολείο.
Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν η μητέρα ενός εντεκάχρονου εντόπισε ύποπτες συνομιλίες του γιου της με τον δάσκαλο μέσω του Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συνομιλίες αυτές, ζητούσε από το μαθητή να κλείσουν ραντεβού και εμφανιζόταν αρκετά πιεστικός, ώστε να θορυβήσει τη μητέρα.
Εκείνη, μετά από συζήτηση με τον γιο της, ο οποίος της αποκάλυψε τα πάντα, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό,σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Όλγα Στρίκου. Η έρευνα για τη δραστηριότητα του εκπαιδευτικού αποκάλυψε ότι είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον επτά παιδιά μέσα και έξω από το σχολείο.
Επειδή όμως η κοινωνία των Σερρών είναι μικρή, όταν έγινε γνωστό αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται στην αστυνομία και άλλοι γονείς, καταγγέλλοντας ότι και τα δικά τους παιδιά είχαν πέσει θύματα του δασκάλου.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, εδώ και έξι μήνες υπήρχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρενοχλούσε ανήλικους μαθητές του Δημοτικού.
Σχολιάζοντας την τραγική αυτή είδηση, ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής "Πρωινό ΑΝΤ1" πως «αύριο το πρωί θα εξαγγείλουμε με τον κ. Κικίλια την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και θα είναι για άμεση εφαρμογή» . Ο κ. Λοβέρδος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες απλώς τόνισε πως έμεινε έκπληκτος με την φοβερή δουλειά που έχει ήδη γίνει από τους Κικίλια και Δένδια για την προστασία των παιδιών από το διαδίκτυο.
Ο 47χρονος εκπαιδευτικός οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, όπου αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες. Ωστόσο, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του στο σωφρονιστικό κατάστημα Τριπόλεως, μέχρι να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Σχόλια