Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Live Scores


powered by Agones.gr - Stoixima

στοιχημα

Η πρώτη δικτυακή πύλη της Ηράκλειας Σερρών Κάνοντας "Κλικ" ή "Πατώντας" πάνω στις διαφημίσεις του ιστοχώρου, μας βοηθάτε στην εύρυθμη λειτουργία του και στην οικονομική του ανεξαρτησία.

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Οι έξι Δήμοι του Ν. Σερρών, εκλέγουν τους άρχοντες τους


Ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει. Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα πριν τις κάλπες, και όλοι υποψήφιοι δίνουν το δικό τους αγώνα, ο καθένας. Συγκεντρώσαμε, από τους 6 Καλλικρατικούς δήμους του Νομού, όλους τους υποψήφιους δημάρχους που θα κριθούν από το σερραϊκό λαό στις 25 Μαϊου.
Δήμος Αμφίπολης
Γιώργος Βογιατζής (δήμαρχος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Κώστας Μελίτος (προερχόμενος από τη ΝΔ)
Φιντίας Βελίκης (ΣΥΡΙΖΑ)
Άντσιου – Σιρλαντή Άννα (ΚΚΕ)
Ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, νυν δήμαρχος Γιώργος Βογιατζής φαίνεται να διατηρεί το προβάδισμα, ωστόσο για μία ακόμη φορά θα τον κοντράρει στα ίσα ο ανεξάρτητος, με καταβολές από τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Μελίτος. Ανερχόμενη δύναμη είναι ο Φιντίας Βελίκης που θα είναι ξανά υποψήφιος-και δεν αποκλειεται να κάνει την έκπληξη-ενώ η
Ασιου – Σιρλαντή, θα είναι υποψήφια δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του ΚΚΕ.
 
Δήμος Βισαλτίας
Δημήτρης Καλαϊτζής (δήμαρχος, προερχόμενος από τη ΝΔ)
Αγνή Δουβίτσα (υποψήφια βουλευτής, προερχόμενη από τη ΝΔ)
Σε ταγκό αναδεικνύεται η εκλογική αναμέτρηση για τον αγροτικό δήμο Βισαλτίας, στο νομό Σερρών. Ο σημερινός δήμαρχος και προερχόμενος από τη  Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Καλαϊτζής έχει απέναντί του την Αγνή Δουβίτσα, ομογάλακτή του πολιτικά, αφού έχει διατελέσει Αντινομάρχης, νομαρχιακή σύμβουλος, αλλά υπήρξε και υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ.
 
Δήμος Ηράκλειας
Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης (δήμαρχος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Ανέστης Λαζαρίδης (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Γιάννης Προδρόμου  (ΣΥΡΙΖΑ)
Δέσποινα Χατζίδου (ΚΚΕ)
Σε ανδρική υπόθεση εξελίσσεται η διεκδίκηση του δήμου Ηράκλειας, αφού στον εκλογικό στίβο έχουν μπει: ο νυν δήμαρχος, Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αλλά επανεξελέγη για δεύτερη φορά ως ανεξάρτητος το 2010, , ο Ανέστης Λαζαρίδης «πράσινων» καταβολών που όμως στηρίζεται από τον  "γαλάζιο¨ Τάσο Γεωργιάδη, ο Γιάννης Προδρόμου, που ηγείται της  «Κίνησης Πολιτών δήμου Ηράκλειας», υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ και η Δέσποινα Χατζίδου με το ΚΚΕ.
 
 Δήμος Νέας Ζίχνης 
Ανδρέας Δαϊρετζής (δήμαρχος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Γιώργος Μαδεμλής (προερχόμενος από τη ΝΔ)
Γιάννης Κοτζαμπάσης (ΚΚΕ)
Ο σημερινός δήμαρχος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Δαϊρετζής θα αναμετρηθεί εκ νέου, όπως ακριβώς συνέβη το 2010, με το «γαλάζιο» Γιώργο Μαδεμλή, ενώ το δήμο διεκδικεί με την υποστήριξη του ΚΚΕ και ο Γιάννης Κοτζαμπάσης.
 
Δήμος Σερρών
Πέτρος Αγγελίδης (δήμαρχος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Στέφανος Φωτιάδης (πρώην νομάρχης, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Θόδωρος Μηλίδης (προερχόμενος από τη ΝΔ)
Παναγιώτης Κοτρώνης
Νίκος Καρύδας (ΚΚΕ)
Παρότι ο σημερινός δήμαρχος, Πέτρος Αγγελίδης, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ διατηρεί το προβάδισμα, έχει να αντιμετωπίσει πολλούς και δύσκολους αντιπάλους στην  φετινή εκλογική αναμέτρηση. Απέναντί του βρίσκονται, κοιτώντας προς το δημαρχείο ο «γαλάζιος» Θόδωρος Μηλίδης, αλλά και ο «πράσινος» πρώην Νομάρχης Σερρών, Στέφανος Φωτιάδης. Με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, το δήμο Σερρών διεκδικεί ο Παναγιώτης Κοτρώνης με την παράταξη «Διάβαση Πεζών», ενώ με το ΚΚΕ ο Νίκος Καρύδας.
 
Δήμος Σιντικής
Φώτης Δομουχτσίδης (προερχόμενος από τη ΝΔ)
Νίκος Δερμετζής (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ με την βοήθεια και συνεργασία του «γαλάζιου» Νίκου Δροβατζίκα )
Σάββας Κοσμίδης (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ)
Κώστας Ιωαννίδης
Η αποχώρηση του σημερινού δημάρχου, Απόστολου Καρύδα αλλάζει άρδην τα δεδομένα. Ο «γαλάζιος» Φώτης Δομουχτσίδης διατηρεί ένα ελαφρό προβάδισμα καθώς το 2010 είχε αποσπάσει ποσοστό 20,6%., ενώ τον ίδιο δήμο διεκδικούν από κοινού, πλέον,  επίσης ο «γαλάζιος» Νίκος Δροβατζίκας και ο, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ,  Νίκος Δερμετζής, που αρχικά είχαν ανακοινώσει ξεχωριστές παρατάξεις αλλά ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό τον κ. Δεμερτζή. Επιπλέον, πλώρη για το δημαρχείο βάζει και ο «πράσινος» Σάββας Κοσμίδης, την ώρα που παρών για το δήμο δηλώνει ως ανεξάρτητος και ο επιχειρηματίας Κώστας Ιωαννίδης.