Η υποψήφια Περιφερειάρχης Δ.Χαραλαμπίδου στις περιοχές του ν.Σερρών με προβλήματα


Την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014, η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,Δέσποινα Χαραλαμπίδου, θα επισκεφθεί τον Νομό Σερρών. Συνοδευόμενη  από την βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών,Σταύρο Παπαιωάννου και μέλη της επιτροπής  στήριξης του Περιφερειακού Ψηφοδελτίου, θα επισκεφθούν το πρωί της Παρασκευής την Λαϊκή της Ηράκλειας, για να συζητήσουν με κατοίκους και επαγγελματίες τα προβλήματα της περιοχής τους.

Μετά θα επισκεφθούν τις υπό έρευνα  για εξόρυξη χρυσού περιοχές του Δήμου Σιντικής και θα συναντηθούν με κατοίκους και φορείς της περιοχής.
Στη συνέχεια θα επισκεφθούν την περιοχή του ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου, θα συναντηθούν με κατοίκους και φορείς της περιοχής, προκειμένου να  συζητήσουν το πρόβλημα της διαχείρισης  των απορριμμάτων.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και το κλιμάκιο που θα την συνοδεύει, θα κλείσουν τον κύκλο των επαφών τους, επισκεπτόμενοι το εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, όπου θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους και την Διοίκηση, για το μέλλον του εργοστασίου και των εργαζομένων.  
Τέλος στις 7 το απόγιομα, στο Οικογενειακό Κέντρο – Ταβέρνα «ΑΗΔΟΝΙΑ»(Δ. Μαρούλη 41), θα παρουσιάσει τον αντιπεριφερειάρχη και το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Σχόλια