Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Προδρόμου θα διεκδικήσει τον θώκο του Δήμου Ηράκλειας

Στη συγκρότηση συνδυασμού που θα διεκδικήσει το Δήμο Ηράκλειας, με επικεφαλής τον μηχανικό κ. Γιάννη Προδρόμου προχώρησε η Κίνηση Πολιτών Δήμου Ηράκλειας. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:
Συγκροτήσαμε Συνδυασμό Ελπίδας με δημοκρατικές διαδικασίες, ανοικτές συνελεύσεις, συνεδριάζοντας σε Ηράκλεια, Σκοτούσσα και Στρυμονικό. Επικεφαλής εξελέγη ο Μηχανικός Γιάννης Προδρόμου.
· Η παρούσα δημοτική Αρχή πέρασε στην ιστορία, ότι είχε να προσφέρει το έδωσε, κυρίως με λογικές πελατειακών σχέσεων και αδράνειας
· Η Αντιπολίτευση δεν φάνηκε καθόλου στην τετραετία. Η προεκλογική της αφύπνιση γιατί να εκφράζει αλλαγή νοοτροπίας και Πολιτικής;
· Με συγκεκριμένες πρακτικές το “δημαρχοκεντρικό” μοντέλο δεν θα υφίσταται. Οι καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές και οι Καλλικρατικές δυσαρμονίες μέσα από ψηφίσματα και συνεργασία με άλλους Δήμους μπορούν να ανατραπούν.
· Σηματοδοτούμε με κόκκινο τους κινδύνους ΧΡΥΣΟΣ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ- ΒΙΟΤΟΠΟΣ – ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ. Ενημέρωση και επαγρύπνηση όλων των Σερραίων.
ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ
Καλούμε τους πολίτες να συστρατευθούν μαζί μας για μια δημιουργική πορεία του Δήμου, ανατρέποντας τις πρακτικές  που καταντούν την αξιοπρέπεια των Δημοτών αναλώσιμο είδος ευτελούς αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου