Η Βάσω Βάκα στο ψηφοδέλτιο της Νιόβης Παυλίδου «Πολίτες Μπροστά»



Νιόβη Παυλίδου-2014-υπ_ΠεριφερειάρχηςΤους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής ενότητας Σερρών ανακοίνωσαν η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σερρών ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Η Περιφερειακή μας Κίνηση «Πολίτες Μπροστά» ξεκινά από σήμερα και επίσημα τον Δημοκρατικό της αγώνα στοχεύοντας στην εμπιστοσύνη και συμμετοχή τω Σερραίων πολιτών.
Στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές θα κριθεί η πορεία της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Την μάχη αυτή θα τη δώσουμε μέσα από ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από τον ανανεωτικό και προοδευτικό του χαρακτήρα, από ανθρώπους καταξιωμένους και πετυχημένους στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.
Θέλουμε την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των πολιτών, μακρυά από κόμματα και ιδιοτελή συμφέροντα, στο πλευρό των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, υποστηρικτή παραγωγικών καινοτόμων πρωτοβουλιών.
Θέλουμε την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, αρωγό στα κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των κατοίκων, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, για την ανάκαμψη της οικονομίας στην Περιφέρεια, για την ισόρροπη ανάπτυξη.
Με επίγνωση των λανθασμένων πρακτικών του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στα όρια της χρεωκοπίας και της διεθνούς απομόνωσης – αλλά και χωρίς να παραγνωρίζουμε τα όσα έχουν επιτευχθεί μετά τη μεταπολίτευση – σχεδιάζουμε τη νέα εποχή για την Περιφέρεια και τους κατοίκους της.
Οι «Πολίτες Μπροστά» δεσμεύονται για τη συνδιαμόρφωση ενός Περιφερειακού Αναπτυξιακού Σχεδίου που θα προκύψει με τη συμμετοχή όσων εμπλέκονται στην αναπτυξιακή διαδικασία, όπως οι παραγωγοί και οι εξαγωγείς, και την υποστήριξη ανθρώπων που είναι γνώστες των δεδομένων της Περιφέρειας. Ένα στρατηγικό σχέδιο:
  •  με συμπληρωματικότητα,
  •  με συνέργειες,
  •  με συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους,
  •  σε ένα πλαίσιο στήριξης με πόρους τοπικούς, εθνικούς, ευρωπαϊκούς.
  •  Ένα σχέδιο που θα εμπεδώνει την ισόρροπη ανάπτυξη, με ενίσχυση της απασχόλησης, καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχειας, άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, χωρίς πρακτικές υδροκεφαλισμού του κέντρου σε βάρος της περιφέρειας.
Στο σχεδιασμό αυτό δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστούν οι δημιουργικές δυνάμεις της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, όλοι όσοι θέλουν και μπορούν να συμβάλουν στη νέα αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.
Η Περιφερειακή Κίνηση «Πολίτες Μπροστά», θα εκπροσωπηθεί στο Νομό Σερρών από τους ακόλουθους υποψηφίους:

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης:
ΟνοματεπώνυμοΕπάγγελμαΔήμος
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΕπόπτης Δημόσιας ΥγείαςΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
α/αΟνοματεπώνυμοΕπάγγελμαΔήμος
1ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣΠρόεδρος Δημ. Κοιν. ΣιδηροκάστρουΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
2ΒΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΔικηγόροςΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
3ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΔιδάκτωρ Μηχανικός ΛογισμικούΣΕΡΡΩΝ
4ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣΥπάλληλος ΕΚΑΒΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
5ΛΑΓΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠολ. ΜηχανικόςΒΙΣΑΛΤΙΑΣ
6ΛΑΣΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΑγρότης ΣυνδικαλιστήςΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ
7ΜΟΣΧΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΧημικός Μηχανικός ΠεριβάλλοντοςΝ. ΖΙΧΝΗΣ
8ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΔημοτική Υπάλληλος ΠολεοδομίαςΣΕΡΡΩΝ
9ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΟικονομολόγος
Δ/ντής Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ.
ΣΙΝΤΙΚΗΣ
10ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣΦυσικοθεραπευτήςΣΙΝΤΙΚΗΣ
11ΤΟΥΤΖΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ)

Σχόλια