Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ


Στις Σέρρες ο Κρίτων Αρσένης

Στα πλαίσια της επαφής με τους κατοίκους και τα κινήματα που αναπτύσσονται στην περιφέρεια των υποψηφίων Ευρωβουλευτών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη, 24 Απριλίου, επισκέπτεται τον Νομό Σερρών ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κινημάτων και ενεργούς πολίτες.
«Οι πολίτες της Ελλάδας, οι λαοί της Ευρώπης, ενωμένοι βάζουν τέλος στην υποβάθμιση της ζωής τους.Ξανακερδίζουμε τη Δημοκρατία.Για το ΣΥΡΙΖΑ, η νίκη στις ευρωεκλογές δεν είναι φιλοδοξία. Είναι όρος εθνικής και κοινωνικής επιβίωσης.Στις ευρωεκλογές στέλνουμε ηχηρό μήνυμα αντίστασηςΤελειώνουμε με τη κυβέρνηση των μνημονίων και  της Τρόικας. Τη κυβέρνηση της λιτότητα, της ξενοφοβία, του ρατσισμού.Αντιστεκόμαστε στην αντιδραστική εξέλιξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Αυτός ο Μάιος ανήκει στους λαούς! Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε» αναφέρει το δελτίο Τύπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.
Στις 6 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο GALAXY θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε, με κύρια αναφορά στα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που απασχολούν τον Νομό Σερρών (εξόρυξη χρυσού, διαχείριση  στερεών αποβλήτων, διαχείριση υδάτινων πόρων κ.α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου