Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


Καλώνταςόλους τους φίλους και τις φίλες που τους ενώνουν κοινές αγωνίες και προσδοκίες για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια, σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας


Η Περιφερειακή Κίνηση «Πολίτες Μπροστά» παρουσίασε χθες το ψηφοδέλτιο Σερρών


Η Περιφερειακή Κίνηση «Πολίτες Μπροστά», η επικεφαλής, υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Νιόβη Παυλίδου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Χρήστος Βουλγαρίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι παρουσιάστηκαν χθες, Πέμπτη,στις 7 το βράδυ στο φουαγιέ του θεάτρου «Αστέρια» ,καλώνταςόλους τους φίλους και τις φίλες που τους ενώνουν κοινές αγωνίες και προσδοκίες για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια, σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας. Στη συνάντηση η κ. Νιόβη Παυλίδου επρόκειτο ναενημερώσει για τις βασικές θέσεις της κίνησης. Στο σχετικ΄’ο δελτίο Τύπου της κίνησης αναφέρονται τα παρακάτω:
Η Περιφερειακή μας Κίνηση «Πολίτες Μπροστά» ξεκινά από σήμερα και επίσημα τον Δημοκρατικό της αγώνα στοχεύοντας στην εμπιστοσύνη και συμμετοχή τω Σερραίων πολιτών.
Στις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές θα κριθεί η πορεία της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Την μάχη αυτή θα τη δώσουμε μέσα από ένα ψηφοδέλτιο που χαρακτηρίζεται από τον ανανεωτικό και προοδευτικό του χαρακτήρα, από ανθρώπους καταξιωμένους και πετυχημένους στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.
Θέλουμε την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των πολιτών, μακρυά από κόμματα και ιδιοτελή συμφέροντα, στο πλευρό των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, υποστηρικτή παραγωγικών καινοτόμων πρωτοβουλιών.
Θέλουμε την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, αρωγό στα κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των κατοίκων, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, για την ανάκαμψη της οικονομίας στην Περιφέρεια, για την ισόρροπη ανάπτυξη.
Με επίγνωση των λανθασμένων πρακτικών του παρελθόντος που οδήγησαν τη χώρα στα όρια της χρεωκοπίας και της διεθνούς απομόνωσης – αλλά και χωρίς να παραγνωρίζουμε τα όσα έχουν επιτευχθεί μετά τη μεταπολίτευση – σχεδιάζουμε τη νέα εποχή για την Περιφέρεια και τους κατοίκους της.
Οι «Πολίτες Μπροστά» δεσμεύονται για τη συνδιαμόρφωση ενός Περιφερειακού Αναπτυξιακού Σχεδίου που θα προκύψει με τη συμμετοχή όσων εμπλέκονται στην αναπτυξιακή διαδικασία, όπως οι παραγωγοί και οι εξαγωγείς, και την υποστήριξη ανθρώπων που είναι γνώστες των δεδομένων της Περιφέρειας. Ένα στρατηγικό σχέδιο:
με συμπληρωματικότητα,
με συνέργειες,
με συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους,
σε ένα πλαίσιο στήριξης με πόρους τοπικούς, εθνικούς, ευρωπαϊκούς.
Ένα σχέδιο που θα εμπεδώνει την ισόρροπη ανάπτυξη, με ενίσχυση της απασχόλησης, καταπολέμηση της ανεργίας και της φτώχειας, άμβλυνση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, χωρίς πρακτικές υδροκεφαλισμού του κέντρου σε βάρος της περιφέρειας.
Στο σχεδιασμό αυτό δεν μπορεί παρά να πρωταγωνιστούν οι δημιουργικές δυνάμεις της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, όλοι όσοι θέλουν και μπορούν να συμβάλουν στη νέα αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.
Η Περιφερειακή Κίνηση «Πολίτες Μπροστά», θα εκπροσωπηθεί στο Νομό Σερρών από τους ακόλουθους υποψηφίους:
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης:
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Επόπτης Δημόσιας Υγείας , Δήμος ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι:
1. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ , Πρόεδρος Δημ. Κοιν. Σιδηροκάστρου , Δήμος Σιντικής
2. ΒΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , Δικηγόρος , Δήμος Ηρακλείας
3. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ , Διδάκτωρ Μηχανικός Λογισμικού , Δήμος Σερρών
4. ΓΕΡΟΤΖΙΑΦΑΣ ΘΩΜΑΣ , Υπάλληλος ΕΚΑΒ , Δήμος Βισαλτίας
5. ΛΑΓΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ , Πολ. Μηχανικός , Δήμος Βισαλτίας
6. ΛΑΣΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , Αγρότης Συνδικαλιστής , Δήμος Εμμ. Παππά
7. ΜΟΣΧΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ , Χημικός Μηχανικός Περιβάλλοντος , Δήμος Ν. Ζίχνης
8. ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ , Δημοτική Υπάλληλος Πολεοδομίας , Δήμος Σερρών
9. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , Οικονομολόγος Δ/ντής Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ. , Δήμος Σιντική;ς
10. ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ , Φυσικοθεραπευτής , Δήμος Σιντικής

11. ΤΟΥΤΖΙΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) , Δικηγόρος , Δήμος Ηρακλείας

Σχόλια