Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Live Scores


powered by Agones.gr - Stoixima

στοιχημα

Η πρώτη δικτυακή πύλη της Ηράκλειας Σερρών Κάνοντας "Κλικ" ή "Πατώντας" πάνω στις διαφημίσεις του ιστοχώρου, μας βοηθάτε στην εύρυθμη λειτουργία του και στην οικονομική του ανεξαρτησία.

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Το προφίλ των υποψηφίων δημάρχων της Π.Ε. Σερρών

Δώδεκα από τους 25 υπηρετούν ή υπηρέτησαν το Δημόσιο

Εικοσιπέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Σερρών στους επτά δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.
Σχεδόν οι μισοί ( 12 από τους 25) υπηρετούν ή υπηρέτησαν στο Δημόσιο.
Στο Δήμο Σερρών ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης είναι κτηνίατρος στο Δημόσιο, ο Θεόδωρος Μηλίδης ιατρός στο Δημόσιο, ο Στέφανος Φωτιάδης εκπαιδευτικός στο Δημόσιο και ο Παναγιώτης Κοτρώνης συνταξιούχος δημόσιος Υπάλληλος (εργαζόταν στην Εφορία).
Στο Δήμο Σιντικής ο Νίκος Δεμερτζής είναι εφοριακός, ο Σάββας Κοσμίδης εργάζεται στην Πολεοδομία Σιδηροκάστρου, ενώ ο Φώτης Δομουχτσίδης είναι στρατιωτικός ε.α.
Στο Δήμο Εμμ. Παππά ο Βύρων Μπλάτσιος εργάζεται στο Δημόσιο ΚΤΕΟ.
Στον Δήμο Ηράκλειας ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Δήμο Νέας Ζίχνης ο Ανδρέας Δαϊρετζής είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας και στον Δήμο Αμφίπολης ο δήμαρχος Γιώργος Βογιατζής είναι εφοριακός και η κυρία Άννα Αντζιου είναι προϊσταμένη στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους.
Αντίθετα στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται οι:
Στο Δήμο Νέας Ζίχνης ο Γιώργος Μαδεμλής (μεταποίηση ενδυμάτων) και ο Γιάννης Κοτσαμπάσης(καθηγητής σε φροντιστήριο), στο Δήμο Σερρών ο Νίκος Καρύδας ιδιωτικός υπάλληλος, στο Δήμο Ηράκλειας ο Ανέστης Λαζαρίδης (ασφαλιστής) και η Δέσποινα Χατζίδου (στο παρελθόν εμποροϋπάλληλος, σήμερα άνεργη), στο Δήμο Εμμ. Παππά ο Δημήτριος Νότας (ιδιωτικός υπάλληλος) ο Δαυίδ Σωτηρόπουλος (ιδιοκτήτης Τυπογραφείου), στο Δήμο Βισαλτίας ο δήμαρχος Τάκης Καλαϊτζής και στο Δήμο Αμφίπολης ο Κώστας Μελίτος (επιχειρηματίες).
Επίσης, από τον ιδιωτικό τομέα προέρχονται ο Στέλιος Νικητόπουλος, ο οποίος είναι αγρότης και είναι υποψήφιος στο Δήμο Εμμ.Παππά, ο Φιντίας Βελλίκης (συντ.δικηγόρος). Στάθηκε αδύνατο να πληροφορηθούμε αν είναι συνταξιούχος του Δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα ο Χαράλαμπος Τερζίδης, ο οποίος κατάγεται από τον Λευκότοπο.
Τέλος, στον ιδιωτικό τομέα ανήκει και η υποψήφια δήμαρχος Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα.