Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το προφίλ των υποψηφίων δημάρχων της Π.Ε. Σερρών

Δώδεκα από τους 25 υπηρετούν ή υπηρέτησαν το Δημόσιο

Εικοσιπέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στο Νομό Σερρών στους επτά δήμους της Περιφερειακής Ενότητας.
Σχεδόν οι μισοί ( 12 από τους 25) υπηρετούν ή υπηρέτησαν στο Δημόσιο.
Στο Δήμο Σερρών ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης είναι κτηνίατρος στο Δημόσιο, ο Θεόδωρος Μηλίδης ιατρός στο Δημόσιο, ο Στέφανος Φωτιάδης εκπαιδευτικός στο Δημόσιο και ο Παναγιώτης Κοτρώνης συνταξιούχος δημόσιος Υπάλληλος (εργαζόταν στην Εφορία).
Στο Δήμο Σιντικής ο Νίκος Δεμερτζής είναι εφοριακός, ο Σάββας Κοσμίδης εργάζεται στην Πολεοδομία Σιδηροκάστρου, ενώ ο Φώτης Δομουχτσίδης είναι στρατιωτικός ε.α.
Στο Δήμο Εμμ. Παππά ο Βύρων Μπλάτσιος εργάζεται στο Δημόσιο ΚΤΕΟ.
Στον Δήμο Ηράκλειας ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης είναι εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Δήμο Νέας Ζίχνης ο Ανδρέας Δαϊρετζής είναι συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας και στον Δήμο Αμφίπολης ο δήμαρχος Γιώργος Βογιατζής είναι εφοριακός και η κυρία Άννα Αντζιου είναι προϊσταμένη στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους.
Αντίθετα στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται οι:
Στο Δήμο Νέας Ζίχνης ο Γιώργος Μαδεμλής (μεταποίηση ενδυμάτων) και ο Γιάννης Κοτσαμπάσης(καθηγητής σε φροντιστήριο), στο Δήμο Σερρών ο Νίκος Καρύδας ιδιωτικός υπάλληλος, στο Δήμο Ηράκλειας ο Ανέστης Λαζαρίδης (ασφαλιστής) και η Δέσποινα Χατζίδου (στο παρελθόν εμποροϋπάλληλος, σήμερα άνεργη), στο Δήμο Εμμ. Παππά ο Δημήτριος Νότας (ιδιωτικός υπάλληλος) ο Δαυίδ Σωτηρόπουλος (ιδιοκτήτης Τυπογραφείου), στο Δήμο Βισαλτίας ο δήμαρχος Τάκης Καλαϊτζής και στο Δήμο Αμφίπολης ο Κώστας Μελίτος (επιχειρηματίες).
Επίσης, από τον ιδιωτικό τομέα προέρχονται ο Στέλιος Νικητόπουλος, ο οποίος είναι αγρότης και είναι υποψήφιος στο Δήμο Εμμ.Παππά, ο Φιντίας Βελλίκης (συντ.δικηγόρος). Στάθηκε αδύνατο να πληροφορηθούμε αν είναι συνταξιούχος του Δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα ο Χαράλαμπος Τερζίδης, ο οποίος κατάγεται από τον Λευκότοπο.
Τέλος, στον ιδιωτικό τομέα ανήκει και η υποψήφια δήμαρχος Βισαλτίας Αγνή Δουβίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου