Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δημήτριος Δελβεδέρης από τα Άνω Πορόια, στο πλυρό του Ξανθού

Θέλω να ασχολούμαι με τα κοινά
 Ο Δημήτριος Δελβεδέρης κατάγεται από τα Άνω Πορόια. Είναι συνταξιούχος αστυνομικός.  Έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στην Αστυνομία στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Τρομοκρατίας στην Αθήνα ενώ από το 1992 ως το 1995 υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2002 στον Δήμο Κερκίνης. Διετέλεσε αντιδήμαρχος του Δήμου Κερκίνης και στενός συνεργάτης του δημάρχου Κερκίνης Ιακώβου Ιακωβίδη  από το 2002 έως και το 2010. Το 2010 στον Καλλικρατικό Δήμο Σιντικής ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Απόστολου ΚαρύδαΕκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος  και τα τελευταία δύο χρόνια είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών.
Ο Δημήτριος Δελβεδέρης μας δήλωσε ότι τον γοητεύει η επαφή με τους συμπολίτες του για αυτό θέλησε να ασχοληθεί με τα κοινά στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Η γνωριμία του και η φιλική σχέση που έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια με τον Αθανάσιο Μπασδάνη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά τον ώθησαν να ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση που του έγινε. Ο Δημήτριος Δελβεδέρης θεωρεί ότι όλα αυτά τα χρόνια  πολιτεύτηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση  χωρίς να  έχει δημιουργήσει αντιπάθειες,  προσπάθησε για το καλύτερο για τους συμπολίτες του και το ίδιο θα πράξει αν το Εκλογικό Σώμα τον εκλέξει περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου