Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΣΕΡΡΩΝ

Live Scores


powered by Agones.gr - Stoixima

στοιχημα

Η πρώτη δικτυακή πύλη της Ηράκλειας Σερρών Κάνοντας "Κλικ" ή "Πατώντας" πάνω στις διαφημίσεις του ιστοχώρου, μας βοηθάτε στην εύρυθμη λειτουργία του και στην οικονομική του ανεξαρτησία.

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Στέλλα Παπαδημητρίου το όνομα τηςτης νέας υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με Μπόλαρη στις Σέρρες
Στέλλα Παπαδημητριου-συμμετέχω-μπόλαρης
Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω»,με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη,  ανακοινώνει πως η ηθοποιός Στέλλα Παπαδημητρίου, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Νομό Σερρών.  
Βιογραφικό Στέλλας Παπαδημητρίου
Γεννήθηκε στο Σιτοχώρι Σερρών. Μητέρα ενός γιου.  Το 1973 αποφοιτά από τη Σχολή Σταυράκου στη Θεσσαλονίκη. Από το πρώτο έτος της σχολής προσλαμβάνεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο χορό του Αρχαίου Δράματος, όπου παρέμεινε μέχρι το 1979, παίζοντας σημαντικούς ρόλους του ελληνικού και διεθνούς  δραματολόγιου.  Από το 1982 έως το  1985 συμμετέχει σε παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου, ενώ  από το 1985 έως το 1990 ανήκει στο Δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου. Πλούσια είναι η παρουσία της στα ΔΗΠΕΘΕ  Λάρισας και Σερρών, αλλά και στο Ελεύθερο Θέατρο. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές μεταφορές θεατρικών έργων και  σε πολλές τηλεοπτικές σειρές  (Δακρυσμένα Φεγγάρια, Κόκκινο Βαθύ, Τα Μυστικά της Εδέμ).