Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Διατροφή για τον έρπητα ζωστήρα


Έρπης ζωστήρας , καλύτερα γνωστή ως έρπητα ζωστήρα , είναι μια κατάσταση που προέρχεται από τον ίδιο ιό που μπορεί να σας δώσει ανεμοβλογιά σε νεαρή ηλικία . Δεδομένου ότι γερνάτε , ένα πιο αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε αναζωπύρωση της ως εξάνθημα που μπορεί να προκαλέσει τον πόνο των νεύρων και τον ερεθισμό . Μόλις αρχίσουν να βιώνουν την ασθένεια θα πρέπει να κάνετε πολλές αλλαγές στη διατροφή σας αμέσως . Συμβουλευτείτε το γιατρό σας , όταν κάνετε δραστικές διατροφικές αλλαγές . Τι να αφαιρέσει ο έρπης ζωστήρας μπορεί να φλεγμονή και έχει επιδεινωθεί από δραστικές συναισθηματικές αλλαγές . Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούν να κάνουν τα συναισθήματά μας κυμαίνονται και εκείνοι θα πρέπει να αφαιρεθεί από τη διατροφή αμέσως . Τα τρόφιμα με επεξεργασμένα σάκχαρα και άλλους υδατάνθρακες έχουν την τάση να κάνουν ακίδα σακχάρου στο αίμα και θα πρέπει να αντικατασταθεί από πιο φυσικά σάκχαρα , όπως φρούτα . Το αλκοόλ είναι ένα κατευναστικό και μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα . Αυτές οι δύο ιδιότητες μπορεί να σπέρνουν τον όλεθρο σε ένα σώμα προσπαθεί να την καταπολέμηση του έρπητα ζωστήρα . Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον καφέ και τα τσιγάρα . Εξαιρετικά τα λιπαρά τρόφιμα , τα fast foods και τα τηγανητά τρόφιμα θα πρέπει επίσης να εξαλειφθούν . Εάν μπορείτε να κάνετε αυτές τις λίγες αλλαγές , το σώμα σας θα έχει μια πολύ ισχυρότερη ικανότητα να εργάζονται κατά της νόσου 
Στη συνέχεια, προσθέστε μερικά από τα ακόλουθα τρόφιμα στη διατροφή σας που είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν την κατάστασή σας . Οι βιταμίνες Α και C είναι τα αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν με την κυτταρική βλάβη στο σώμα σας και μπορεί να προωθήσει ένα καλύτερο περιβάλλον για την επούλωση . Η βιταμίνη Α μπορεί να βρεθεί στα βερίκοκα, μάνγκο , γλυκοπατάτες , τα ψάρια και τα αυγά . Προσθήκη βιταμίνη C στη διατροφή σας με κόκκινες και πράσινες πιπεριές , αβοκάντο , τα πορτοκάλια , τα κρεμμύδια και τις φράουλες. Το ορυκτό σελήνιο βοηθά στην επούλωση και την αποκατάσταση της υγιούς δέρματος όταν συνδυάζονται με λάδι λιναριού , σπόροι και το αμινοξύ λυσίνη . Αυξήστε την πρόσληψη σεληνίου σας τρώγοντας καρύδια Βραζιλίας , δημητριακά ολικής αλέσεως , τα πουλερικά , ο σολομός και αστακό . Οι βιταμίνες Β12 και το φυλλικό οξύ είναι χρήσιμη, δεδομένου ότι προστατεύουν τα νεύρα και να θεραπεύσει το περίβλημα που πηγαίνει γύρω τους . Η βιταμίνη Β12 μπορεί να βρεθεί σε άπαχο κρέας , μπλε τυρί , καβούρια βασιλιάς και το γάλα . Το φολικό οξύ βρίσκεται σε pinto και το ναυτικό φασόλια, λαχανάκια Βρυξελλών , καστανό ρύζι , μανιτάρια , φακές και τις ημερομηνίες .

Η Συμπληρωματικό Βότανα
Υπάρχουν πολλαπλές βότανα ότι θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας για να βοηθήσει με τα συμπτώματα του έρπητα ζωστήρα . Χρησιμοποιώντας καθαρό τζελ αλόης βέρα , μαζί με το πετρέλαιο από τη βιταμίνη Ε μπορεί να φέρει άμεση ανακούφιση όταν εφαρμόζεται τοπικά στο έρπητα ζωστήρα σας εξάνθημα . Ακολουθήστε αυτό με τη συμπλήρωσή βότανα όπως echinacea και goldenseal , που έχουν ισχυρή αντι-ιική και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες . Πάθος λουλούδι είναι ένα φυτικό ηρεμιστικό που μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του έρπητα ζωστήρα με ηρεμεί τα νεύρα και μείωση του στρες που θα μπορούσε να φέρει σε μια επίθεση του έρπητα ζωστήρα . Το βότανο μπορεί επίσης να βοηθήσει να ανακουφίσει ορισμένα από τον πόνο . Αν ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα , υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι τα συμπτώματα του έρπητα ζωστήρα σας θα αρχίσετε να αισθάνεστε πολύ καλύτερα μέσα σε λίγες ημέρες . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου